6.8.10

Om att spendera en hel natt med att stirra på en datorskärm.



Jag har varit väldigt dålig på detta under de senaste dagarna. Men det är sommar, och då gör man alltid lite dåliga saker. En del som man önskar att man aldrig hade gjort, en del som var det bästa som kunde ha hänt, och den del som gör allt så mycket mer komplicerat än innan. Och ibland spenderar man en hel natt med att stirra på datorskärmen för att man inte vet vad som är rätt, vad man vill och vart man ska ta vägen. Jag kan inte somna. Helt plötsligt står man i en vägkorsning och man kan inte välja vilket skyllt man borde följa, för de känns rätt och fel på olika sätt.

Ibland gör man rätt och ibland gör man fel. Och ibland kan något fel vara så hemskt fel... men ibland känns det så hemskt rätt. Och ibland röker man för många cigaretter. Men gårdagen har redan varit, man kan inte förändra den, man måste bara välja vilken väg man ska gå nu. Ibland är båda rätt, man måste bara välja vad man vill vara för typ av människa. Och ibland spelar det ingen roll. Fast det läskigaste är nog de platserna man aldrig trodde att man skulle komma till, sånna platser tar upp hemskt mycket plats i huvudet, även om de bara borde ta upp lite. I slutändan står det alltid mellan det som känns rätt och det som är rätt. Och då är det bara att välja.

Ibland känner man sig hemskt liten och ensam.

1 kommentar:

  1. Åh. Förstår precis, jag kände exakt likadant för bara någon dag sen.. blir jämt lite smådepp när jag har mens hehhehehe. (TMI? )

    SvaraRadera