9.3.12

Kaffe och choklad för att klara av att fortsätta andas.

Var som sagt på skidsemester förra helgen. Fast utan skidor. Lillebror (ja, lillebror, annars får han inte kalla mig lillasyster) bröt nämligen armen när han försökte lära sig åka snowboard. Så lördagen bestod mest av en resa till sjukhuset två timmar bort. Men mys var det. Äckligt kaffe i väntrummet och konstiga diskussioner över en tallrik pommes. Och den helt fantastiska appen "Cat loves camera":



Somnade så fort vi kom tillbaka till stugan och vaknade när efterfesten kom hem. Lagom smidigt! Men det var en helt stört bra helg! Vi kom dessutom på bästa grejen för att fixa efterfest på fredagen. (Man ställer sig på bordet mitt i klubben. Och låter en medbrottsling hålla för ens ögon och när man skriker "STOOOOPP" måste man hoppa ner från bordet, och gå fram till den personen som nämnd medbrottsling pekar på, och ragga upp en efterfest. Enkelt och effektivt.)

Och nu har det gått en vecka. TGIF som tusan! Har haft insomnia i några dagar. Och nu är min finfinaste bror i stan! Så ska bara städa toan (sexigt) innan jag springer på middag hos syster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar