30.11.09

Hatar.Mathtype.Med.Hela.Min.Själ. (och Kirna... lite)

HELA MIN JÄVLA IT-....SAK FÖRSVANN! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
Jag vägrar att börja om. Slutar ändå om 12 minuter.

och Kirna är dryg.

och jag håller på att pissa på mig.

(men kaffet tog verkligen bort huvudvärken)

Go.away.brain.

Jag äter lunch. Hemma. Vilket innebär att jag konsumerar en halvliter kaffe med min mat, för att få min huvudvärk att försvinna.

Ska snart springa tillbaka till skolan för historialektionen, Karl gillar ju verkligen inte när man kommer sent. Ska bara dricka upp först.

29.11.09

Halvorna




Det är två och en halv vecka kvar till jullovet! Och det kommer gå snabbt som tusan.
Jag har inte så många läxor eller nåt nu i veckan. Men det kommer ändå gå så extremt snabbt! Jag har saker varje kväll hela nästa vecka... men J (typ min bättre halva, haha!).

Och om tre och en halv vecka är det julafton! Man måste börja köpa julklappar snart! Gud, tiden bara springer förbi.

Om fyra och en halv vecka är det nyår! 2010... Jag fattar aldrig vart åren tar vägen?!

Jag har bara en och en halv psykologifråga kvar att göra... och nu ska jag skärpa mig och bara göra det så jag får sova!

My glass just turned half full...

This is just me being lazy...



Okej att jag bara klagar nu... men jag orkar verkligen inte börja plugga.

Och jag börjar bli hög på rökelsen... fjant-musiken gör mig dock lycklig. Den får mig att känna mig lite som ett barn igen.

Jag kommer vara uppe halva natten för att jag är för trött för att börja. Och jag åt en PBJ-macka... men det hjälpte inte. Om yoghurt med Start inte hjälper tänker jag springa och köpa glass.

20.15

Mina ögon gör ont på grund av extrem sömnbrist. Och musiken (som FYI är den fjantigaste som existerar) får mig nästan att börja gråta. Men det är okej.

Jag orkar inte plugga...

27.11.09

02.06: Jag vill bara gå ut. Och gå. För jag kan inte sova. Jag är för medveten om allt. Och pappa snarkar. Och jag vill, men kan inte, somna..

Well maybe I should just drink a lot less coffee,
And never ever watch the ten o'clock news...
Because the world is turning in my sheets
And once again I cannot sleep.


26.11.09

Jag går inte och lägger mig för sent. Klockan ringer för tidigt.

Dagen inleds med att jag försov min (igen) och jag börjar tro att min väckarklocka inte ringer på morgonen, för jag hör den ALDRIG! Ska nog börja ställa mobilen och iPoden också... Någon dag skulle det vara skönt att inte behöva kasta i sig frukosten.
Men det är så jag är... även NÄR klockan ringer snoozar jag den, för jag sover hellre längre och sen bara har 15 minuter på mig att göra min klar.

Mina ögon kommer i alla fall snart ramla ut. Har sovit för lite... satt uppe och plugga, för sån är jag också - JAG SKJUTER UPP ALLT!
Jag är trött, igen (eller snarare fortfarande), men jag känner mig ändå väldigt uppåt. Vet inte varför... Eller jo, när jag kom hem från skolan vid halv sex och satte på lite the Kooks så kunde jag inte låta bli att börja dansa!

Nu ska jag till Julia och dricka 20 koppar te och äta Key Lime Pie:en och Pecan nut Pie:en som jag gjorde igår.

(Ikväll går United States of Tara på 8:an kanal 9 vid 22! Har bara sett ett avsnitt, men jag älskar det)

25.11.09

Jag vill flyta in i låten och sov där



Min kropp känns så tung. Jag vill bara gå och lägga mig.
Men eftersom jag har skjutit upp läxorna hela dagen så har jag 150 sidor kvar att läsa, 1 prov kvar att göra och alldeles för lite ork att ta tag i det...

24.11.09

Det känns som så länge sen, men ändå som igår...


Mina drömmar blandas med min verklighet och mitt liv blandas in i min drömmar ... och när jag tittar tillbaka har jag problem med att urskilja verkligheten från fantasin.
Och det är läskigt, men ändå så underbart.

PANCAKES!


Jag är ledig idag.
Och imorgon.
Så jag sov länge.
Och gjorde pannkakor till brunch.
Amerikanska. Många.
Och åt länge.
Och drack te.
Och tände ljus.
Och lyssnade på Pete.

Jag saknar IHOP.
Jag saknar Kalifornien.
Extremt.




(och jag vill verkligen inte börja plugga)

23.11.09

Huvudsaken just nu är vanilj- och chokladsmaken!

Jag sprang till affären för att mitt sug efter bakad glass höll på att äta upp min inifrån! Är det inte det mest underbara som finns?!

Jag återvände i alla fall hem med vaniljyoghurt och start - choc o'nut! och lite godis (mest för att pappa ville ha). Mitt glass sug är nu borta, men jag köpte med mig lite glass hem ändå, så att jag ska slippa springa nästa gång suger kommer, hehe...

Nu har jag två studiedagar framför mig som jag tänkte inviga med yoghurt, choklad och Twiligt!

22.11.09

Ännu en dag, ännu en uppsats





Har spenderat i princip hela helgen med denna lilla söta sak... saker som det gör mig lycklig.
Jag förstår dock inte riktigt var helgen tog vägen, men så är det alltid!

Dagen har spenderats på bibblan, Wayne's och i min underbara säng med att försöka skriva en jämförande uppsats i svenska. Litteratur kunskap är kul. MEN, inte när det tar ett halvår att formulera sig. Nu är jag i alla fall äntligen klar och eftersom jag höll på att slå sönder min iPod när musiken väckte mig imorse men gick upp ändå tycker jag att jag förtjänar en tidig kväll, så ska gå och lägga mig nu!

Imorgon är det måndag.

21.11.09

Tout le reste

Jag kan inte alls koncentrera mig. Inte alls som i verkligen noll procent. Eller, kanske 4%

Medan jag drack min tredje kopp kaffe och hoppades att uppsatsen på något magiskt sätt skulle dyka upp i mitt huvud, komplett så jag bara behövde skriva ner den, stod jag framför kylskåpet.

Lite inspirerad blev jag ändå...





Nu ska jag gå och hjälpa till med maten!

Svenskan står och knackar mig på axeln.



En trail av Office 2008 för Mac laddas ner på min dator as we speak. Nu ska jag skriva min uppsatts så att den är ur vägen! Jag vet egentligen inte alls vad jag ska skriva om (det gäller att jämföra två böcker och jag har inte riktigt valt vilken aspekt jag ska ta ännu...) men det kommer jag nog på snart!

Det tar enormt långt tid att ladda ner Office så jag ska springa och gör mig en cappuccino innan jag somnar. Mina ögon har börjat stänga sig själva redan, not a good sign!

I'd do anything to be her right now...



New Moon har gjort att min gamla förälskelse har flutit upp till ytan igen... och jag vet inte vem av de tre det gäller ens...

Nej, alla är underbart vackra och söta och heta... men Robert vinner nog den tävlingen.

20.11.09

Sprutan tog livet av mig...


Nu ligger jag här i min säng med min underbara lilla MacBook på magen. Det jag kan konstatera är att: livet är så mycket roligare när man är frisk. Men ibland är man sjuk (som nu) och det är bara så det är.

Jag har i stort sett sovit under de senaste dagarna. Sov 16 timmar natten till igår och 12 natten till idag, men febern vill inte gå ner, huvudet vill inte sluta dunka och min lymfkörtel i armhålan är svullen och gör ont.



Det finns jämt perioder när jag är frisk och så stressad att jag önskar att jag blev sjuk, men nu när jag ligger här känns det som om mitt liv bara rinner bort. Jag vill bli frisk.
Aja, välmående eller ej, jag ska på New Moon ikväll. WOHOO! Lösningen stavas V-Ä-R-K-T-A-B-L-E-T-T-E-R.

Nej, nu ska jag sluta klaga och istället sätta på ännu en film och hoppas att febern går ner.

18.11.09

I find myself wondering why, and how, I’m still breathing


Den optimistiska sinnesstämningen jag har varit i de senaste veckorna är borta. Helt. Jag orkar inte och jag vill inte, någonstans.
Glaset är inte ens halvtomt längre. Det är tömt, rentorkat med trasa och fyllt med gyttjevatten och sen torkat med hårtork...

Antagligen beror det på extrem sömnbrist.
Även om en del människor kan gå på denna lilla mängd sömn så klarar jag det inte. 3½ timma är som att springa ett maraton, man blir bara tröttare av att sova lite.
Så nu ska jag begrava mig under täckena och sova bort ett dygn. Jag tänker inte gå upp imorgon.